Undervognsbehandling beskytter din bil mod skader

Har din bil brug for en grundig og effektiv undervognsbehandling, der beskytter undervognen mod fremtidige skader? Hos Næstved Pava Center tilbyder vi en professionel undervognsbehandling i Næstved og Haslev, så din bil får en optimal rustbehandling, der sikrer den i fremtiden. 

Vi er et erfarent team, som er specialuddannet i netop undervognsbehandling, hvorfor vi kan tilbyde en kompetent service og flere typer behandlinger.

Vi udfører blandt andet følgende former for undervognsbehandlinger:

  • ​Hulrumsbehandling
  • Undervogn & skærme
  • Komplet behandling
  • Dobbelt specialbehandling.

Få rådgivning til at vælge den rigtige undervognsbehandling

Som lægmand kan det være svært at vælge, hvilken form for undervognsbehandling, der er den bedste i dit konkrete tilfælde. Derfor kan du altid få kompetent og kyndig rådgivning, samt vejledning af vores dygtige fagfolk, som kan deres vej omkring en bil.​

Det er individuelt, hvornår biler har brug for en undervognsbehandling, hvorfor det kræver en fagmand til for at beslutte, hvornår det bør udføres det på din bil. 

Du er mere end velkommen til at kigge forbi vores værksted eller bestille en tid, så vi sammen kan finde den optimale løsning og pris til netop din bil.

Vi giver din bil den rigtige behandling

Det er som sagt forskelligt, hvad der bør laves ved den enkelte bil, herunder om der skal en komplet behandling til, eller blot dele som undervogn og skærme. Vi giver din bil den behandling, som den har brug for, så den er godt beskyttet mod rustskader de næste mange år. 

Det er ganske uundgåeligt, at din bil skal have en undervognsbehandling før eller siden, men det kan i høj grad betale sig at komme den værste rust i forkøbet. Lad os se på din bil, samt give dig et uforpligtende tilbud på en løsning.

Kontakt os på telefon 55 73 46 12 eller skriv info@pava4700.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

​Skal vi kontakte dig?

Har du nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte os.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Næstved Pava Center

CVR: 17670573

Kontakt

Telefon: 55 73 46 12

E-mail: info@pava4700.dk​